Diensten

Grafisch ontwerp

Logo's, huisstijlen, adreskaartjes, briefpapier,  enveloppen, folders, flyers, posters, brochures, leaflets, bestickering, verpakkingen, advertenties, tassen, stickers, displays, banners en meer.

Creatief webdesign

Ik maak professionele en creatieve website of webshop-ontwerpen die er niet alleen goed uitzien maar je bezoekers ook een gebruiksvriendelijke en prettige mobiele user experience geven.

SEM, drukwerk & content

Voor zaken als online zoekmachine marketing, SEO, SEA, drukwerk en het maken van content zoals tekstschrijven, fotografie en video editing werk ik samen externe professionals.

Wordpress website

WordPress is een content management systeem (CMS). Met een CMS kan je jouw website zelf beheren. Ik leg je graag uit hoe alles werkt maar we kunnen het beheer ook overnemen.

WooCommerce shop

WooCommerce is een plugin waarmee we van Wordpress een webshop systeem maken. Je kan via de website of mobiele app zelf eenvoudig je bestellingen afhandelen en klanten beheren.

Shopify webshop

Een Shopify webshop is een compleet online handelsplatform waarmee je jouw e-commerce bedrijf kan beginnen. Ik kan je helpen met het opzetten en inrichten van je Shopify webshop.

Creatief ontwerp & webdesign voor het MKB

Wat One-Man Design voor je bedrijf kan doen?

Best veel want One-Man Design is een creatief ontwerpstudio die echt voor alle klanten functionele, doeltreffende en prachtige designs maakt. Of het nu om logo's, drukwerk, presentaties, websites of webshops gaat, ik doe er alles aan om je bedrijf en de producten of diensten die je aanbiedt perfect te presenteren.   

Portfolio

Klein of groot budget

Bij One-Man Design krijgt iedereen een schitterende website of webshop.